Charm GroupCharm StudiosManequeen StudioAllure StudioPritti
Allure Studio – Allure Studio – studio videochat Bucuresti

Exclusive Home of Feminity
Tel. 0762.50.8000

Allure - Exclusive Home of Feminity

Cine suntem?

Un studio pentru prietene

Allure este primul studio de videochat din Romania in care te poti simti ca acasa, intr-o lume a feminitatii. Inca de la infiintarea noastra, in 2008, ne-am straduit sa oferim modelelor sansa de a castiga cat mai multi bani in cel mai prietenos mediu cu putinta. Pentru acest lucru, avem grija sa tratam pe toata lumea cu bunavointa, respect si corectitudine deplina.

Tinem mult unii la altii si ne straduim zilnic ca tu sa ai un job la care sa vii cu bucurie in suflet. Ne face placere sa lucram cu oameni buni, onesti, cu fete serioase, amabile si hotarate sa-si faca o viata confortabila.

Ne place sa cautam tot timpul metode de a face cat mai eficienta functionarea studioului ascultandu-ti parerea. Avem grija sa inlaturam orice sursa de stres si sa mentinem voia buna la Allure. Astfel incat tu sa fii mereu cu zambetul pe buze, cu energie si vointa de a castiga cat mai multi bani.

Ca dovada a succesului nostru, Allure a obtinut nominalizarea mondiala, pentru a doua oara consecutiva, la “Best Emerging Studio”. Prima data, anul trecut, in Praga la YNOT Awards, si pe 08.03.2015, in Barcelona, la Live Cam Awards.

Allure Studio face parte din grupul de videochaturi Charm si, alaturi de studiourile Charm, Glam si Manequeen, formeaza una dintre cele mai puternice companii din domeniu, in Bucuresti si Romania.

L1

Videochat relaxat

Suntem mandre sa spunem ca Allure e un studio de videochat la care vii cu placere. Ca si cum ai iesi cu prietenele la o cafea sau la un film. Am investit enorm in amenajari interioare pentru ca munca ta sa fie ca o distractie. Un prilej de a te simti bine, alaturi de persoane placute, intr-un mediu care te incurajeaza sa obtii succesul financiar.

Pentru ca te intrebi poate de ce ne numim ALLURE, iata ce inseamna studioul nostru:

A

Amicitie La studio, suntem toate prietene. Ne place sa glumim, sa radem, sa povestim impreuna. Facem planuri de vacanta, iesim in oras si ne bucuram de lucrurile bune din videochat. Ne sprijinim de cate ori este nevoie si facem totul ca acest job sa fie cat mai comod si mai profitabil pentru noi

LLibertate La Allure, devii stapana pe propria ta viata. Independenta si libertatea ta sunt garantate 100%, astfel incat sa fii mereu sigura pe tine si linistita. Nimeni nu iti impune nimic, nu esti obligata niciodata sa faci lucruri impotriva vointei tale. Fiindca tu stii cel mai bine ceea ce e bine pentru tine

LLux Iti oferim amenajari senzationale in studio. La Allure, poti sa faci videochat premium, la cele mai inalte standarde din Romania. In plus, camerele au dimensiuni mari, de 15 m patrati, astfel incat tu sa fii cat mai relaxata.

UUnic Combinatia de avantaje de care te bucuri la Allure este fara asemanare in videochatul din Bucuresti. Atmosfera calda, prieteneasca, sediul luxos, ultracentral, precum si avantajele financiare sunt exclusiv facute pentru o fata serioasa si ambitioasa, ca tine.

RRespect Iti apreciem feminitatea pe deplin. Ne onoram toate promisiunile pe care ti le facem si ne purtam excelent cu tine. Tinem mult la drepturile tale tocmai pentru ca Allure incurajeaza femeile puternice, stapane pe viata lor.

EEficienta Pentru ca tu sa castigi cat mai multi bani si sa te simti bine la noi, stim ca Allure trebuie sa functioneze impecabil. Lucram 24/24 de ore pentru ca tot ce tine de administrare si plati de bani, dotari tehnice, curatenie sau acte sa fie perfect. Vrem sa ne facem atat de bine treaba, incat tu sa simti ca lucrezi la un videochat premium, cel mai bun din Bucuresti.

TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA LA ALLURE!

Allure Studio e sansa ta pentru o viata buna, relaxata si sigura. Aplica acum pentru un job in videochat si te primim cu bucurie la sediul nostru pentru a stabili o colaborare impreuna.

Call Now Button