Charm GroupCharm StudiosManequeen StudioAllure StudioPritti
Manager Allure – Allure Studio – studio videochat Bucuresti

Exclusive Home of Feminity
Tel. 0762.50.8000

Allure - Exclusive Home of Feminity

Manager Allure

Mesaj de la Cristina

Buna, sunt Cristina, managerul de la Allure. Iti multumesc pentru ca esti pe site-ul nostru si vreau sa te asigur ca, venind aici, ai parte doar de cele mai bune lucruri din videochat. Alaturi de o echipa extraordinara, lucrez cu drag pentru ca tu sa te simti pretuita ca femeie la Allure.

Am o mare experienta in domeniul corporatist si am facut o multime de stagii de pregatire in domeniul resurselor umane. De aceea, stiu cum sa ma port cu oamenii si cum sa-i ajut sa faca performanta. Ma bucur tare mult atunci cand vad satisfactie profesionala la cei din jurul meu. E dovada ca fac lucrurile bine si ca studioul se mentine la un nivel cu adevarat premium.

Am mare incredere in oameni si imi place atunci cand colaboratorii mei capata aceeasi incredere in mine si in propriile forte. Imi doresc sa-ti ofer cel mai bun job din videochat, sansa unica de a castiga tot mai multi bani. Asadar, te invit la Allure, pentru a te convinge singura ca suntem cu adevarat Exclusive Home of Feminity!

L1

Lucrezi ultracentral

E foarte simplu sa ne gasesti pentru ca suntem in centrul Bucurestiului, iti este usor sa ajungi de acasa la munca si invers.

Respect pentru feminitate

Allure este primul studio de videochat din Romania in care te poti simti ca acasa, intr-o lume a feminitatii.

Bonusuri de fidelitate

La Allure, iti rasplatim fidelitatea cu generozitate. E felul nostru de a-ti multumi ca iti place la noi si ne esti aproape.

TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA LA ALLURE!

Allure Studio e sansa ta pentru o viata buna, relaxata si sigura. Aplica acum pentru un job in videochat si te primim cu bucurie la sediul nostru pentru a stabili o colaborare impreuna.

Allure Studio

Imagini din studio

Call Now Button