Charm GroupCharm StudiosManequeen StudioAllure StudioPritti
Concursuri – Allure Studio – studio videochat Bucuresti
PREV
NEXT

Allure - Exclusive Home of Feminity

Concursuri

Masina MEA

Masina Opel Corsa Charm Group

Acum poți câștiga un Opel Corsa din videochat!

Charm Group îți dă ocazia de a-ți împlini unul dintre visele cele mai dragi: să ai propria ta mașină. Vrem să-ți oferim șansa asta pentru că ne place să lucrăm alături de o femeie independentă, liberă și de succes, ca tine. Și mai ales, pentru că prin inteligența și ambiția ta meriți din plin acest lucru! Pentru a participa la concursul „Mașina MEA”, ne-am gândit la niște criterii de participare pe care să le poți îndeplini și tu: 2.000$ încasați/perioadă și 80 de ore online/perioadă.

Dacă îndeplinești aceste condiții, vei avea șansa să faci parte din marea tragere la sorți în care cheile unei masini Opel Corsa vor putea ajunge chiar în mâinile tale. Noi îți urăm succes și vacanțe plăcute pe patru roți!

CARAIBE - Winter Breeze

Caraibe

Este iarna si e frig? La Charm Group este vara! Călătoriile exotice sunt modul nostru de a recompensa performanța și ambiția ta. Tocmai de aceea, îți oferim șansa de a-ți face vacanța în Caraibe, alături de o persoană dragă ție. Pentru asta, te invităm să participi, alături de celelalte modele, la concursul Winter Breeze, care se va desfășura între 01 Aprilie și 30 Septembrie, 2016.

Pentru intrarea în această competiție, este nevoie să ai 1.500$ încasați ca medie/perioadă, 75 ore online în medie/perioadă și 6,5 ore online în medie/zi. Câștigătoarea acestei excursii va fi desemnată prin tragere la sorți, dacă vor exista mai multe modele care îndeplinesc criteriile de participare. Marea extragere va fi pe 6.10.2016, iar, dacă tu vei fi marea norocoasă, vei pleca în Caraibe cu cine vrei tu în perioada Februarie-Martie, 2016. Noi credem în șansele tale și știm că deja îți cauți cel mai sexy costum de baie!

 

THAILAND - Summer Breeze

ThailandCea mai mare plăcere pe care o avem la Charm Group este să te premiem pentru succesul tău. De aceea, îți oferim șansa unei excursii exotice, alături de o persoană dragă. În acest sens, te invităm să participi, în perioada 01 Decembrie – 31 Martie.2016, alături de toate colegele tale modele, la o competiție care îți poate aduce un sejur de 7 zile în Thailanda. Pentru a te califica la acest concurs, este nevoie să ai 1.500$ încasați în medie/perioadă, 75 ore online în medie/perioadă și 6,5 ore online în medie/zi.

Este bine să știi că marea câștigătoare se va acorda prin tragere la sorți, dacă se vor califica mai multe modele. Extragerea va avea loc în data de 06.04.2016, iar excursia pentru 2 persoane se va desfășura în Septembrie - Octombrie 2016. Noi îți urăm mult noroc și nu uita să ne trimiți poze din însorita Thailanda – Phuket Island!

Asadar, cariera ta in videochat este rasplatita din plin la Charm Studios. Iti dovedim prin fiecare plata ca suntem seriosi si ca pretuim implicarea ta. Cel mai mult ne impresioneaza atunci cand vedem la tine ambitia pentru a fi în topul castigurilor la Charm Studios. Asta inseamna ca am reusit sa-ti transmitem modelul nostru de succes si suntem multumite ca lucram alaturi de o profesionista desavarsita.

Tombola este organizată în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, republicată în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, astfel cum a fost ulterior modificată şi completată.

TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA LA ALLURE!

Allure Studio e sansa ta pentru o viata buna, relaxata si sigura. Aplica acum pentru un job in videochat si te primim cu bucurie la sediul nostru pentru a stabili o colaborare impreuna.

Call Now Button