Charm GroupCharm StudiosManequeen StudioAllure StudioPritti
Contact – Allure Studio – studio videochat Bucuresti

E foarte simplu sa ne gasesti pentru ca suntem in centrul Bucurestiului.

Te asteptam cu mare drag la Allure, Exclusive Home of Feminity!

TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA LA ALLURE!

Allure Studio e sansa ta pentru o viata buna, relaxata si sigura. Aplica acum pentru un job in videochat si te primim cu bucurie la sediul nostru pentru a stabili o colaborare impreuna.

Formular de contact

Date de contact

Nume (obligatoriu)

Email

Telefon

Mesaj

adresaAdresa:
Str. Doctor Raureanu, Bucuresti

telefonTelefon:
0762 50 8000
0726 50 2000

mailEmail:
office@allure-studio.ro

1446117930_facebookFacebook:
AllureStudioVideochat

1446117960_google-plusGoogle+:
AllureStudio

1446117981_youtubeYouTube:
Allure Studio

instagramInstagram:
Allure Studio

E foarte simplu sa ne gasesti pentru ca suntem in centrul Bucurestiului. Asadar, iti este usor sa ajungi de acasa la munca si invers. La orice ora din zi si din noapte, gasesti posibilitati de transport rapid si sigur. Iar asta iti usureaza foarte mult jobul in videochat.

contact-allure

Stii foarte bine cat de greu este sa circuli in Capitala cand e aglomeratie. Daca vrei sa ajungi intr-o zona periferica a orasului, poti sta zeci de minute blocata in trafic. De aceea, am ales ca sediu pentru Allure o cladire dintr-o zona cat mai centrala. in felul acesta, esti avantajata de faptul ca cele mai multe trasee de tramvai, autobuz si metrou te aduc la studio fara probleme. Din orice colt al Bucurestiului, vii la Allure fara probleme si nu pierzi timp in mod inutil pe drum.

Acest lucru este foarte avantajos si cat pleci din tura de noapte sau vii pentru tura de dimineata. Allure se afla intr-o zona sigura si astfel nu te stresezi in niciun fel. Toate statiile de transport sunt aproape de studio si ajungi la noi in doar cateva minute de mers pe jos.

Nu in ultimul rand, Allure este in vecinatatea celor mai mari mall-uri din Bucuresti. Pentru ca esti femeie si stim ca iti place shopping-ul, poti merge foarte usor la cumparaturi. Imediat cum ai terminat programul de videochat din studio, ai posibilitatea sa intri prin magazine sau sa bei o cafea cu fetele la cativa pasi de noi. Astfel, ai inca un avantaj prin faptul ca Allure este in inima Bucurestiului, asa cum e mai convenabil pentru tine.

TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA LA ALLURE!
Allure Studio e sansa ta pentru o viata buna, relaxata si sigura. Aplica acum pentru un job in videochat si te primim cu bucurie la sediul nostru pentru a stabili o colaborare impreuna!

Allure Studio

Imagini din studio

Call Now Button