Charm GroupCharm StudiosManequeen StudioAllure StudioPritti
Cum devin model – Allure Studio – studio videochat Bucuresti

Exclusive Home of Feminity
Tel. 0762.50.8000

Allure - Exclusive Home of Feminity

Cum devin model?

Ne scrii, ne vizitezi, te angajam

Ai 18 ani impliniti, ai vazut o reclama cu Allure in Bucuresti sau pe net, ori ti-a recomandat o prietena studioul nostru de videochat si te gandesti ca ar putea fi jobul potrivit pentru tine. Fii cat mai relaxata, pentru ca noi facem in asa fel incat sa-ti fie cat mai usor sa te hotarasti. Iar pentru asta, ai 3 pasi simpli de urmat:

Ne scrii online

Ne dai cateva date despre tine in formularul online pe care-l gasesti pe acest site, la Contact. Noi te sunam apoi si stabilim o intalnire cu tine la sediul Allure, care este ultra-central. Asadar, ne vei gasi usor ca sa ne vizitezi. Singura noastra rugaminte este sa ai buletinul de identitate asupra ta, ca sa stim ca esti majora.

Iti prezentam studioul

Odata ajunsa la Allure, ne face mare placere sa iti prezentam studioul nostru de videochat, cu toate decorurile sale minunate. Faci cunostinta cu colegele care sunt la acel moment la lucru, cu echipa administrativa si iti raspundem la toate intrebarile si curiozitatile tale.

Semnam contractul individual de munca

Daca vedem ca esti o fata serioasa, ambitioasa si care stie sa aprecieze respectul fata de colegele de munca, iti oferim un contract de colaborare si incepem alcatuirea actelor necesare. In acest sens, te asiguram ca jobul tau in videochat este 100% legal si ca te bucuri de toate drepturile prevazute in Codul Muncii din Romania.

Forme de colaborare

La Allure, toata activitatea noastra se desfasoara in deplinul respect al legalitatii si corectitudinii. De aceea, pentru ca tu sa poti lucra linistita, iti oferim doua modalitati de colaborare care sunt in deplina concordanta cu prevederile legale din Romania.

CIM (Contract Individual de Munca)

CIM (Contract Individual de Munca)

Din acest contract se vor opri taxele angajatului catre bugetul de asigurari sociale si fonduri special, conform legii in vigoare. Mai multe detalii gasesti AICI

Societate Comerciala

Societate Comerciala

Iti recomandam si te ajutam sa iti faci propria ta societate comerciala (microintreprindere), avand de plata catre stat numai 3% din totalul veniturilor incasate.

TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA LA ALLURE!

Allure Studio e sansa ta pentru o viata buna, relaxata si sigura. Aplica acum pentru un job in videochat si te primim cu bucurie la sediul nostru pentru a stabili o colaborare impreuna.

Allure Studio

Imagini din studio

Call Now Button