Charm GroupCharm StudiosManequeen StudioAllure StudioPritti
Esential – Allure Studio – studio videochat Bucuresti

Exclusive Home of Feminity
Tel. 0762.50.8000

Allure - Exclusive Home of Feminity

Esential

Primesti corectitudine, respect pentru feminitate

Comisioanele tale din videochat la Allure sunt urmatoarele: daca incasezi mai putin de 1.000 $/perioada - 50%, daca incasezi intre 1.000 - 1.500 $/perioada - 52%, daca incasezi intre 1.500 - 2.000 $/perioada - 54%. Procentele tale cresc si mai mult in felul urmator: incasezi intre 2.000 - 2.500 $/perioada - 56%, incasezi intre 2.500 - 3.000 $/perioada - 58%, incasezi intre 3.000 - 6.000 $/perioada - 60%, Incasezi intre 6.000 - 10.000 $/perioada - 65%, iar daca incasezi mai mult de 10.000 $/perioada - 70%

Intre 1.000 si 15.000 $ pe luna. Totul depinde de vointa si de seriozitatea ta. In plus, conteaza mult si modul in care aplici sfaturile primate de la trainerul tau.

Programul de lucru la Allure iti ofera libertatea sa lucrezi in 3 ture: tura de dimineata, de la 06.00-14.00, tura de dupa amiaza, 14.00-22.00 si tura de noapte, 22.00-06.00. Asta inseamna ca lucrezi 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi (din acest timp, o ora si jumatate cumulata este pauza ta). Din acest punct de vedere, ai un job normal, ca oricare altul. In plus, poti lucra la noi si part time, 5 zile pe saptamana, cate 6 ore pe zi sau doar in weekend.

Legea romana nu permite acest lucru, iar noi respectam legalitatea 100%

In niciun caz! La Allure, interviul de angajare inseamna doar o discutie relaxata despre conditiile de lucru si despre avantajele de care te bucuri lucrand la noi.

Legea din Romania spune ca trebuie sa ai 18 ani impliniti. Daca inca inveti la liceu, dar esti deja majora, poti sa lucrezi in videochat. In acest sens, te rugam ca la interviul de la Allure sa ai cu tine cartea de identitate.

Noi iti oferim un job din care tu iti permiti sa platesti orice cazare doresti. Daca tu castigi macar cat media modelelor de la Allure, ceea ce e perfect realizabil, poti sa stai in conditii foarte bune, in Bucuresti.

Desigur! La Allure, esti ajutata de o colega de la training, care are experienta in videochat. Ea iti explica tot ce trebuie sa faci si sa spui in fata webcam-ului. Important e sa stii la un nivel mediu engleza si sa fii ambitioasa.

Personalul de la Allure preia toate grijile tehnice, astfel incat tu sa te gandesti doar la fermecarea admiratorilor de pe internet. Asadar, fii relaxata, de logari ne ocupam noi.

Doar daca ii spui tu. Allure iti garanteaza deplin siguranta si discretia, asa ca de la noi nu va afla niciodata. In plus, site-utile pe care tu faci videochat nu pot fi accesate din Romania. Asadar, tu esti singura care hotaraste daca familia si prietenii cunosc ce fel de job ai.

Avem printre cele mai spatioase camere dintre studiourile de videochat din Bucuresti. Pentru ca tu sa te simti cat mai comod in timpul programului, iti punem la dispozitie camere de 15 metri patrati.

In videochat, conteaza mai mult sarmul personal decat frumusetea. Nicio fata nu este perfecta din punct de vedere fizic. E important insa felul in care iti pui in valoare partile care te avantajeaza. In plus, conteaza mult felul in care stii sa te faci placuta. Asa ca stai linistita, o fata simpatica asa, ca tine, are toate sansele de succes la Allure.

Banii pe care ii castigi din videochat la Allure iti sunt platiti in lei, la cursul Raiffeisen din ziua platii. Plata se face la alegerea ta: cash sau in contul tau bancar.

Galerie Allure

Galerie Allure

Delicatetea ta merita sa fie inconjurata de frumusete deplina, de aceea am decorat in mod exceptional studioul in care faci videochat.

Forme de colaborare

Forme de colaborare

La Allure, toata activitatea noastra se desfasoara in deplinul respect al legalitatii si corectitudinii.

7 motive pentru Allure

7 motive pentru Allure

Te invit la Allure, pentru a te convinge singura ca suntem cu adevarat Exclusive Home of Feminity!

Allure Studio

Imagini din studio

TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA LA ALLURE!

Allure Studio e sansa ta pentru o viata buna, relaxata si sigura. Aplica acum pentru un job in videochat si te primim cu bucurie la sediul nostru pentru a stabili o colaborare impreuna.

Call Now Button