Charm GroupCharm StudiosManequeen StudioAllure StudioPritti
Foto/Video – Allure Studio – studio videochat Bucuresti

Exclusive Home of Feminity
Tel. 0762.50.8000

Allure - Exclusive Home of Feminity

Allure Studio

Foto/Video

La Allure, stim ce inseamna respectul fata de feminitate. Pentru ca delicatetea ta merita sa fie inconjurata de frumusete deplina, am decorat in mod exceptional studioul in care faci videochat. Am angajat cei mai buni designer de interior, astfel incat sa avem camera de lucru exceptionale si tu sa te simti minunat la noi.

Ne dorim ca tot spatiul de la Allure sa exprime prietenia, caldura sufleteasca si spiritul liber pe care le intalnesti aici. Decorurile camerelor de videochat transmit un lux relaxant, ideal pentru ca tu sa arati cat mai bine in fata admiratorilor tai online. De aceea, te simti imediat la Allure ca intr-o poveste frumoasa.

Pentru ca toate femeile sunt mari amatoare de placeri dulci, ne-am gandit sa denumim aceste camere de lucru in asa fel incat sa-ti dam o mare pofta de distractie: Caramel, Lollipop, Chocolate Lava, Brown Sugar, Crème Brulee, Cupcake, Bubble Gum, Ice Cream, Jelly.

In plus, nu e o intamplare ca echipa Allure are pregatite mereu suprize dulci pentru tine. Dar pentru ca vrem ca ele sa ramana surprize, nu iti aratam aici decat pozele si clipurile cu camerele de videochat. Adevaratele prajituri si torturi cu care te delectam atunci cand te astepti mai putin, te invitam sa le savurezi alaturi de noi, chiar in decorul minunat de la Allure, Exclusive Home of Feminity.

TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA LA ALLURE!

Allure Studio e sansa ta pentru o viata buna, relaxata si sigura. Aplica acum pentru un job in videochat si te primim cu bucurie la sediul nostru pentru a stabili o colaborare impreuna.

Call Now Button