Charm GroupCharm StudiosManequeen StudioAllure StudioPritti
Videochat – Allure Studio – studio videochat Bucuresti

Exclusive Home of Feminity
Tel. 0762.50.8000

Allure - Exclusive Home of Feminity

Videochat

Videochatul la Allure

videochatVideochatul la Allure e diferit fata de tot ce ai auzit pana acum despre acest domeniu. Pentru noi, el este mult mai mult decat un simplu job. Ne place sa-l privim ca o imensa oportunitate de a-ti schimba in bine viata. Toata aceasta joaca de-a iluziile, pe care o faci pe internet, e o sansa de a castiga o multime de bani intr-un timp foarte scurt. Iar noi facem ca tot acest lucru sa se desfasoare in cele mai bune si placute conditii posibile.

Allure e un studio exclusivist in sensul ca multitudinea de beneficii pe care ti-o oferim este unica printre videochaturile din Bucuresti. La noi, socializezi in perfecta siguranta si legalitate, intr-un mediu superb, cu camera spatioase, de 15 metri patrati, cu un training continuu, pentru a face progrese cat mai mari. Si, mai presus de toate, te bucuri de respectul desavarsit pentru feminitatea ta. Iti respectam demnitatea, drepturile si libertatea de decizie, ca femeie independenta. La acestea, se adauga castiguri substantiale din videochat si bonusuri care sa te faca mereu multumita la Allure.

Suntem sigure ca, din moment ce noi iti oferim toate aceste beneficii exclusiviste, tu ai relaxarea pentru a te concentra pe un singur lucru: fermecarea admiratorilor tai. Asadar, videochatul la Allure inseamna sa te simti ca acasa, printre prietene, intr-un mediu al feminitatii, pentru ca sarmul tau personal sa-ti aduca tot mai multi bani.

Care este programul meu de lucru?

Programul de lucru la Allure iti ofera libertatea sa lucrezi in 3 ture: tura de dimineata, de la 06.00-14.00, tura de dupa amiaza, 14.00-22.00 si tura de noapte, 22.00-06.00. Asta inseamna ca lucrezi 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi (din acest timp, o ora si jumatate cumulata este pauza ta). Din acest punct de vedere, ai un job normal, ca oricare altul. In plus, poti lucra la noi si part time, 5 zile pe saptamana, cate 6 ore pe zi sau doar in weekend.

Studio vs. acasa

studio-vs-acasa

Daca nu ai foarte multa experienta in videochat, probabil te-ai intrebat de ce e mai avantajos sa lucrezi la un studio decat de acasa. Pentru ca, teoretic, oricine are internet si un calculator cu webcam incorporat la domiciliu. Lucrurile sunt insa mult mai complicate de atat. Videochatul a evoluat foarte mult si cerintele de calitate, atat ale admiratorilor online, cat si a site-urilor de videochat, au crescut enorm.

In primul rand, e bine sa stii ca nu poti face videochat cu un laptop oarecare si camera video normala. Pentru ca nimeni nu vrea sa se uite la o fata care face show pe un ecran intunecat, fara luminozitate, fara sunet bun, cu intreruperi de net si un decor de apartament de bloc in spate. In plus, este aproape imposibil sa-ti faci singura un portofoliu foto de calitate, sa stii cum sa te machiezi si cum sa te imbraci pentru ca membrii de pe site-uri sa fie dispusi sa stea de vorba cu tine online.

Spre deosebire de cum poti face tu videochat de acasa, Allure iti ofera conditii infinit mai bune pentru a lucra din studio. Amenajarile sunt exceptionale si te poti convinge singura de asta daca te uiti la galeria foto sau ne faci o vizita la sediu. Avem internet de mare viteza, calculatoare performante, camere video HD, lumini profesioniste in studio si iti putem garanta securitatea datelor. Te ajutam cu logarea pe site-uri si iti facem un portofoliu profesionist de fotografii. In plus, te ajutam cu training de la make-up, pana la modul in care te comporti in fata admiratorilor tai. Asadar, iti poti da seama singura cum e mai avantajos sa faci videochat: de acasa sau de la studio.

De aceea, iti recomandam cu caldura Allure Studio - The Exclusive Home of Feminity!

Videochat 100% legal

Videochatul poate fi o sansa enorma de a-ti schimba viata in bine. Dar numai daca este 100% legal, astfel incat tu sa fii mereu linistita ca ai toate actele in regula. In acest sens, respectam in totalitate prevederile legii 196/2003, ulterior modificata si completata de legea 496/2004, care reglementeaza activitatea de videochat in Romania.

In plus, la Allure, te bucuri de siguranta lucrului printr-o forma legala de angajare. In momentul in care vii sa lucrezi la noi ca model de videochat, esti angajata cu contract de munca sau contract de colaborare, conform cerintelor Inspectoratului Teritorial de Munca (I.T.M.). Lucrezi legal si, in acelasi timp, pastrezi discretia asupra jobului tau in videochat pentru ca, in acte, tu figurezi ca Agent Servicii Client. In acest fel, nimeni nu va sti niciodata ca ai facut videochat, chiar daca tu ai toate taxele catre stat achitate la zi. Aceasta incadrare iti aduce multe alte avantaje pe termen lung. Iti asigura vechime in campul muncii si beneficiile prevazute de lege: dreptul la concediu de odihna, dreptul la concediu medical, la pensie si asigurare de sanatate. In acest fel, ne asiguram ca tu lucrezi cu draga inima la Allure, linistita ca toate lucrurile sunt in ordine si iti faci cea mai comoda si frumoasa viata posibila.

Dotari tehnice

Inca din primul moment, am dorit ca Allure sa fie un studio de videochat cu dotari tehnice de ultima ora. Fiindca tu castigi mai multi bani doar daca, pe langa decorul extraordinar din camera ta de lucru, ai la dispozitie si o tehnologie pe masura. Una care sa-ti faca munca extrem de usoara si sa-ti puna in evidenta la maximum calitatile. Acesta este motivul pentru care specialistii nostri de la departamentul IT participa in fiecare an la conferinte si saloane de inventii pentru a cumpara cea mai buna aparatura posibila.

La nivel de computer, Allure are acum cele mai noi calculatoare, cu nuclee de procesare de ultima generatie, sisteme eficiente de ventilatie si ecrane mari, de 24 inch. Pe langa aceasta, iti stau la dispozitie tastatura si mouse wireless, plus un sistem audio performant si o calitate a imaginii transmise de 1920x1080 HD.

Calitatea premium a dotarii tehnice este o preocupare continua a noastra. Spre deosebire de alte studiouri de videochat, Allure face investitii din 6 in 6 luni pentru un update continuu al dotarilor tehnice. Oricand iese pe piata o noua generatie de camera video HD sau de lumini pentru videochat, ne grabim sa le cumparam. Pentru ca tu sa arati intotdeauna grozav in fata admiratorilor tai si sa castigi astfel o multime de bani.

Nu in ultimul rand, deoarece suntem The Exclusive Home of Feminity, tinem mult la confidentialitatea jobului tau. De aceea, am dezvoltat un sistem special pentru a codifica si cripta informatiile generate de munca ta in videochat, pana ce acestea vor ajunge la casat. Astfel, tu te simti mereu in siguranta la Allure si te bucuri ca faci videochat usor si relaxat.

TE ASTEPTAM CU DRAGA INIMA LA ALLURE!

Allure Studio e sansa ta pentru o viata buna, relaxata si sigura. Aplica acum pentru un job in videochat si te primim cu bucurie la sediul nostru pentru a stabili o colaborare impreuna.

Call Now Button